Okul Aile Birliği toplantımız 26 Ekim 2014 tarihinde yapıldı.

Okul Aile Birliği toplantımız 26 Ekim 2014 tarihinde Ahi Sinan İlkokulu toplantı salonunda  yapıldı.

03.11.2014 664

Okul Aile Birliği toplantımız aşağıdaki gündem maddeleriyle 26 Ekim 2014 tarihinde Ahi Sinan İlkokulu toplantı salonunda  yapıldı.

GÜNDEM:

1.                  Okul-Aile Birliği Başkanı’nın açılış konuşması

2.                  Divan oluşturulması (1 başkan 1 yazman)

3.                  Okul-Aile Birliği yönetim kurulu faaliyet raporunun okunması ve ibra edilmesi.

4.                  Okul-Aile Birliği denetim kurulu raporunun okunması ve ibra edilmesi.

5.                  Tahmini bütçenin açıklanması ve onaylanması.

6.                  Yeni Okul-Aile Birliği Yönetim Kurulu seçiminin yapılması.

(5 asil 5 yedek veli)

7.                  Yeni Okul-Aile Birliği Denetim Kurulu seçiminin yapılması.

(1 veli ve öğretmenler kurulunca seçilen 2 öğretmen olmak üzere 3 asıl

ve 3 yedek üyeden oluşur.)

8.                 Okul-Aile Birliği Yönetim kurulunun harcamalar konusunda genel kurul

tarafından yetkilendirilmesi.

9.              Dilek ve temenniler.

10.              Kapanış.

Yapılan seçimlerde Yönetim kurulu başkanı Müjgan ER seçildi.

-----------