Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 96 yıldönümünü, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını okulumuzda coşkuyla kutladık.

Atatürk’ün Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılış günü nedeniyle çocuklara armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını okulumuzda yaptığımız etkinliklerle coşkulu bir şekilde kutladık.

29.04.2016 1290

23 Nisan 2016 Cumartesi günü saat 10:00’da saygı duruşu ve İstiklal Marşıyla okul bahçemizde başlayan kutlama programında günün anlam ve öneminin belirtildiği konuşma okul müdürümüz Süleyman ÖZDEMİR tarafından yapıldı. Okulumuz Anasınıfı öğrencilerinin danslarıyla başlayan gösteriler, şiirler, oratoryo ve yarışmalarla  devam etti.