Yeşilay 4. Uluslararası Teknoloji Bağımlılığı Kongresinde öğrencimiz Mehmet Mert Kırgıl ödülünü aldı

Sağlıklı Nesil Sağlıklı Gelecek yarışmasında  görsel kategoride Türkiye ikincisi olan öğrencimiz Mehmet Mert Kırgıl Yeşilay 4. Uluslararası Teknoloji Bağımlılığı Kongresine katılıp ödülünü aldı

28.11.2017 893

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve bakanların da katılımıyla İstanbul´da düzenlenen Yeşilay 4. Uluslararası Teknoloji Bağımlılığı Kongresinde Mehmet Mert Kırgıl ödülünü aldı.

Öğrencimiz Milli Eğitim Bakanlığı ve Türkiye Yeşilay Cemiyeti  işbirliğinde, ülke geneli ilkokul, ortaokul ve lise öğrencilerine yönelik,  görsel ve edebi alanda  düzenlenen “Sağlıklı Nesil Sağlıklı Gelecek”  yetenek yarışmasında dereceye girmişti.

Öğrencimizi ve kısa filmde rol alan arkadaşlarıyla filmin çekiminde destek olan öğretmenimiz Önder Göncüoğlu´nu tebrik eder başarılarının devamını dileriz.

Bağımlılık konulu kısa film ektedir. İndirmek için tıklayınız.

28-11-201728-11-201708-05-201728-11-2017