TARİHÇE

TARİHÇE

24.12.2012 4784

OKULUMUZ BİLGİLERİ

Okulumuz Denizli Merkez İlçeye bağlı Bağbaşı kasabasında Kervansaray Mahallesinde bulunmaktadır. Adını yapımında büyük katkı sağlayan ilimizin yetiştirdiği ender insanlardan Göz Doktoru Sayın; Dr. Necdet Durmuş´tan almıştır. Eğitim öğretime katkıları devam etmektedir.

Okulumuz üç katlı betonarme bir yapıdır. 1996 yılında inşaatı tamamlanmış ve aynı yıl eğitim öğretime açılmıştır. İhata duvarları yapılmış olup okulun dört etrafı yoldur.

Okulumuzda 15 derslik, 3 adet idari oda, 1 rehberlik odası, 1 öğretmenler odası, düzenli olarak hazırlanmış ve malzeme yönünden zengin 1 Adet Fen Bilgisi laboratuarı,  1 adet 15+1 Bilişim Teknolojileri sınıfı,1 Kantin mevcuttur. Kız ve erkek tuvaletler 2. ve üçüncü katlardadır. 1. katta öğretmen tuvaleti bulunmaktadır. Arşiv yapılmıştır.

Okulumuza ait tamamı betonarme 6684 metrekare bahçe ve spor sahası vardır. Bahçe düzenlemesi tamamen bitirilmiş durumdadır. Ağaçlandırılan bölümler ile oyun alanları birbirinden ayrılmıştır. Mükemmel bir bahçe düzenlemesine sahiptir.

Okulumuz Bağbaşı ilköğretim öğrencilerine hizmet vermektedir. Taşımalı öğrencimiz yoktur.

Okulumuz 2012-2013 eğitim öğretim döneminde Ortaokul olmuştur. Spor salonu yapılabilecek bir alana sahiptir.

Yeterli ders araç ve gerecine sahiptir. Bilgisayar laboratuarı 2009 yılında kurulmuş olup, (15+1) Okulumuzda her Eğitim Öğretim yılı sonunda Resim ve Teknoloji Tasarım sergileri açılmakta veliler, öğrencilerin yaptıkları işleri görebilmektedir.

Vizyonumuz

Türkiye´yi çağdaş uygarlık düzeyinin üzerine çıkaracak eğitim ve öğretim etkinliklerinin bir parçası olarak hizmetin yürütüldüğü çevrede eğitim, bilim ve kültür merkezi olmak.

Misyonumuz

Atatürkçü düşünce sistemini davranış haline getirmiş, çağdaş, demokratik lider özelliklerine sahip, okuduğu okula bağlılık duygusu gelişmiş ve laik gençler yetiştirmektir. Bu çerçeveden hareketle biz. Öğrencilerimizin öğrenmelerini sağlamak; onların bilgili, yetenekli ve kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine zemin hazırlamak ve onlara 21. yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmak için varız.