Dr.Necdet Durmuş Ortaokulu

Vizyon: Türkiye´yi çağdaş uygarlık düzeyinin üzerine çıkaracak eğitim ve öğretim etkinliklerinin bir parçası olarak hizmetin yürütüldüğü çevrede eğitim, bilim ve kültür merkezi olmak.

Misyon: Atatürkçü düşünce sistemini davranış haline getirmiş, çağdaş, demokratik lider özelliklerine sahip, okuduğu okula bağlılık duygusu gelişmiş ve laik gençler yetiştirmektir. Bu çerçeveden hareketle biz. Öğrencilerimizin öğrenmelerini sağlamak; onların bilgili, yetenekli ve kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine zemin hazırlamak ve onlara 21. yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmak için varız.

Başarılar:

Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://drnecdetdurmusoo.meb.k12.tr

Adres - Kervansaray Mah. Fatih Cad. No4

Öğretim Şekli :Tam gün eğitim

Yerleşim Yeri - Kervansaray Mah. Fatih Cad. No:4 Bağbaşı / DENİZLİ

Adres - Kervansaray Mah. Fatih Cad. No4

Ulaşım Okulumuz Denizli Merkez İlçe Bağbaşı mahallesinde bulunmaktadır. Şehiriçi otobüs ve minibüslerle ulaşım rahat bir şekilde sağlanmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Denizli-Merkez