Okul Aile Birliği Genel Kurulu Toplantısı 2019

2019–2020 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI

DR.NECDET DURMUŞ ORTAOKULU

OKUL AİLE BİRLİĞİ GENEL KURUL TOPLANTI DUYURUSU

24/10/2019 Perşembe günü saat 17.00'da Dr. Necdet Durmuş Ortaokulu Okul Aile Birliği olağan genel kurul toplantısı okulumuzda, aşağıdaki gündem maddeleri doğrultusunda yapılacaktır.

Belirtilen gündem maddelerini görüşmek ve Okul Aile birliğinin yönetim ve denetleme kurullarını oluşturmak üzere okulumuz velileri ve öğretmenlerimiz davetlidir.

Volkan BECAN                                                                         Erdinç PEKMEZCİ

Okul Aile Birliği Başkanı                                                                    Okul Müdürü

1.      Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması

2.      Divan oluşturulması (1 başkan 1 yazman)

3.       Okul Müdürü Erdinç PEKMEZCİ'nin açılış konuşması

4.      Okul-Aile Birliği yönetim kurulu faaliyet raporunun okunması ve ibra edilmesi.

5.      Okul-Aile Birliği denetim kurulu raporunun okunması ve ibra edilmesi.

6.      Tahmini bütçenin açıklanması ve onaylanması.

7.      Yeni Okul-Aile Birliği Yönetim Kurulu seçiminin yapılması. (5 asil 5 yedek veli)

8.      Yeni Okul-Aile Birliği Denetim Kurulu seçiminin yapılması. (1 veli ve öğretmenler kurulunca seçilen 2 öğretmen olmak üzere 3 asıl ve 3 yedek üyeden oluşur.)

9.      Okul-Aile Birliği Yönetim kurulunun harcamalar konusunda genel kurul tarafından yetkilendirilmesi.

10.  Dilek ve temenniler.

11.  Kapanış.